Radiesztéziás felmérés

Radiesztésziás felmérést is vállalunk igény szerint!

Ingatlant hosszú távra vásárolunk - általában. Egy ingatlan vétel komoly megfontolást és körültekintést igényel. Mielőtt az ember ilyen horderejű kérdésben dönt, hasznos, ha megfontolja azokat az egészségügyi szempontokat is, amelyek a radioaktivitással, az elektromágneses terekkel és a földsugárzásokkal és egyéb geopatikus anomáliákkal összefüggésben fennállnak és amelyek figyelmen kívül hagyása könnyen oda vezethet, hogy netán újból költöznie kell.

Ház - ingatlan, lakás vásárlás esetére:
  • Ne legyen Szent György- Ley hálóstruktúra vonala vagy pláne kereszteződés a házban, vagy lakásban, de lehetőleg a közvetlen szomszédos ingatlanban sem. Meg kell vizsgálni, hogy a szomszédos ingatlanokon a háló interferencia vonalai közül melyek találhatók. Ha a házban a Szent György hálórendszer valamelyik eleme megtalálható, meg kell nézni, hogy az milyen széles és a hozzá tartozó LEY vonal milyen távolságra van, mert ebből lehet megállapítani, hogy a Szent György háló melyik elemével van dolgunk. Sajnos egyre kevesebb (szinte alig van) ingatlan mentes teljes mértékben a Szent György hálórendszer sugárzásától, tehát tudni kell, milyen intenzitású negatív radiesztéziai térről, sugárzásról van szó az adott.
  • A ház, vagy lakás ne legyen geológiai törésvonalakkal, vízerekkel teleszórt helyen, de különösen a hálószobák legyenek ettől mentesek, mivel ezek jelentik az egyik legnagyobb koncentrált veszélyt az alvó ember számára.
  • A ház, vagy lakás 100-200m-es körzetében ne legyen magasfeszültségű 10/100+ kV feletti / távvezeték, trafóház vagy átjátszó-antenna (mobil szolgáltatók), mikrohullámú rendszer. Itt elektromágneses sugárzásokról van szó, melyeket műszerrel (és csak azzal) kell mérni. A szabványok, szokványok, ajánlások országonként változnak, nagyságrendekkel térhetnek el egymástól. A radiesztétának az épületbiológusok ajánlásait kell figyelem bevennie.
  • A hálószobák ágyhelyei elektroszmogtól, földsugárzásoktól mentesek legyenek. A legjobb tér a tiszta tér és ha lehet, akkor a tervezett ágyhelynek mentesnek kell lennie a földsugárzások minden fajtájától. A törésvonal-vízér - sugárzás itt különösen veszélyes!
  • A hálószobák ágyhelyein ne legyen Hartmann vagy vízér kereszt sem.